Lézervágás

LÉZERVÁGÁS

 

LÉZERVÁGÁS = Tökéletes vágási minőség, tükörsima élek

A lézervágás a mai fém feldolgozóipar elengedhetetlen csúcstechnológiája. Cégünk 2010 óta  foglalkozik lézervágással. Ennek segítségével tovább bővítettük ügyfélkörünket  és egyre több típusú  fékbetét gyártását tudtuk elkezdeni.

A precíz vágási technológia időt és energiát takarít meg felhasználóiknak. Lézervágással a legbonyolultabb formák is kivághatóak tökéletes pontossággal, leegyszerűsíti a dizájn és gyártási folyamatokat.
A CNC lézervágással kiiktatható a sablonozás, újra szerszámozás, mivel a gyártás közvetlenül a CAD fájlokból történik. A  lézersugár tökéletesen pontos részleteket alakít ki, nagyon éles sarkokkal. A folyamat érintkezésmentes így a legvékonyabb lemezek is károsodásmentesen vághatóak.

A Vojth Kft szénacél, rozsdamentes és alumínium alapanyagok lézervágásával foglalkozik. Gépünk alkalmas fém alkatrészek kivágásához síklemez táblákból. Trumpf lézervágó gépünk alkalmazkodik a különféle piaci igényekhez, elvárásokhoz. 

A lézervágás előnyei az alacsony darabköltség. Köszönhetően a gyors pozicionálási és vágási sebességnek, valamint lézervágó gép számítógép által előre megtervezett vágási útvonalának létrejön egy hatékonyabb, gyorsabb, és alacsonyabb költségű gyártás.

A CO2 lézervágás nitrogénes technológiával lehetővé teszi alumínium, rozsdamentes acélok  tiszta vágását így az élek sorjamentesek lesznek.

 Az új gép szabad kapacitást eredményezett  így lehetőségünk nyílt bérmunka vállalására a gép optimális kihasználása érdekében. 

A kért terméket megtervezzük és tökéletes minőségben kivágjuk.
Vágási tartomány 3000 x 1500 mm.
Lemeztípusok: szénacél 0,5 – 20 mm
                       rozsdamentes acél 0,5 – 12 mm
                       alumínium 0,5 – 8 mm