Főoldal » Magunkról

Cégem, mely 1976-ban alakult kis családi vállalkozásként, azbesztmentes fékbetétek gyártásával foglalkozik. Több éve jelen vagyunk az Európai, Észak Afrikai, Közel-Keleti országok piacán.

 

Termékpalettánkon megtalálhatók:

-          Tárcsafék betétek

-          Dobfék pofák

-          Fékszalagok

-          Fékbetétek nehézgépjárművekhez, ipari berendezésekhez és speciális járművekhez

-          Kamion betétek és vasúti betétek gyártása éppen az elmúlt hetekben indult.

-          Gyártáshoz szükséges szerszámok házon belül készülnek

-          Lemezstancolás helyszínen elérhető

 

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk gyártott termékek megfeleljenek a nemzetközi műszaki követelményeknek, ezért rendelkezünk ISO 9001:2001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal immár 2003 óta. Betéteink minőségét, fejlesztését az ENSZ EGB 90-es nemzetközi előírásoknak megfelelően vizsgáló berendezésekkel ellenőrizzük folyamatosan. Ennek eredményeként rengeteg termékünk rendelkezik „E” forgalmazási engedéllyel.

Termékeinket a világ számos országaiba exportáljuk. Vevőink, megrendelőink köre egyre növekszik, és meggyőződésünk, hogy ez minősíti leginkább termékeinket. Vevőink általában a pótalkatrész piacon tevékenykednek, de gyári beszállítói szegmensnek is gyártunk közvetlenül.

Jelenlegi vállalat irányítási rendszerünk bevezetésével is törekszünk maximalizálni ügyfeleink számára a rendeléseik követését és minél gyorsabb kiszolgálását. Ügyfeleink főleg Európa területén találhatók, de szállítunk a tengeren túlra és Angliába is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   E-mail:
   Jelszó:
   Név:
   E-mail cím:
   Lakcim:
 
 
Kattintson a képre

Látogatók száma: 5275
 
 
H-4030 Debrecen, Gizella u. 10.
E-mail: vojth@vojth.hu
UniWeb Design
 
Tel./Fax: 00 36-52-437-304
Tel.: 00 36-52-503-560
 
UniWeb Design